Sprint Consulting was founded in 2008 and today it is the market leader company of the CEE region with a high certification background and an outstanding reference list. We teach, customize and transform Agile software development methodologies at multinational organizations and major national companies.

rep_logoagile_logo

Sprint Consulting was accredited by the two largest Agile organizations in the world.

 

We teach Agile methodologies at leading universities:

  • Eötvös Loránd University
  • Sapientia
  • Pázmány Péter University

 

Sprint Consulting is a member of Sprint Group

sprintgroup_logo

Our team

Zsolt

István

Andrea

Attila

György

Betti

Xénia

Tünde

Andrea

Júlia

Anna

Dorottya

Zsófia

Zoltán

Zuzi

Ica

János

Péter

Simon

Zsolt

Robi

Events

Upcoming events

No upcoming events

Online media

Millásreggeli, Piros pirula

Milyen kifogásokat találnak a cégek, vezetők arra, hogy ne kelljen agilisnak lenniük?

17th October, 2017 Milyen kifogásokat találnak cégek, vezetők arra, hogy ne kelljen agilisnak lenniük? Dr. Bodó Árpád Zsolt, a Sprint Consulting alapítója erről beszélgetett a Millásreggeli Piros pirula rovatában.

IT-Business

Az agile módszertan és a felső vezetés viszonya

17th May, 2017 Az agile gondolkodásmód sikeres bevezetéséhez egy szervezet mindhárom érintett csoportjának (menedzsment, delivery és üzleti oldal) képzésére szükség van.

IT Behaviour

Fürge és sovány menedzsment – Egy tőről fakadnak

16th June, 2015 Az agilis fejlesztés az informatikában, a lean módszertanok pedig a gyártásban és a logisztikában már régóta hódítanak. A bennük megfogalmazott alapelvek ugyanakkor sokkal szélesebb körben, az általános vállalati menedzsmentben is alkalmazhatók.

HVG Online

Hogy lehet kevesebb munkával elégedettebb ügyfelet nyerni?

1st June, 2015 Íme a recept, hogy csökkentsük a veszteséget és növeljük az ügyfél elégedettségét egyszerre!

Unify blog

Keresztfunkcionális csapatok

27th May, 2015 Keresztfunkcionalitás. Mit is értünk rajta? Mi a haszna és mikor érdemes ebben a szervezési formában gondolkodni. Legutóbbi meetupunkon is ez volt a téma.

Computerworld

Felgyorsított üzleti növekedés

24th April, 2015 Egyre több olyan tender van hazánkban, ahol megrendelői oldalról alapelvárás, hogy az agilis módszertan alkalmazásával történjen a beszállítás, mindazonáltal az agilitás megértése még nem mindig tökéletes.

CSR

Sprint Consulting takes part in socially important causes. Therefore, every year we spend part of our revenue to support a children’s hospital – we are glad we are able to do so, and make a difference.

csr_small

Are you interested?

Be Agile. Work Agile.

It‘s time to switch to Agile! Have you been using Agile already but something is just missing? Contact us. Our CRM representative, Andrea and Júlia will contact you right away.